Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Ik zoek een winkel- of bedrijfspand

Wat zoek je?

Heb je een high-tech start-up of ben je beginnend horecaondernemer? We helpen je graag op weg om in de Westelijke Mijnstreek optimaal te kunnen ondernemen. Alle vormen van bedrijvigheid zijn hier te vinden. Havens en bedrijventerreinen vol ondernemers, regionale centra met vele winkels, speciaalzaken en horecagelegenheden, thematische winkelgebieden zoals Retailpark Sittard Geleen (huis en tuin), Sportzone Limburg (sport en leisure), het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg (Makado), Handelscentrum Bergerweg (automotive en interieur) en nog veel meer. Zoek voor jouw onderneming de beste plek.

Beschikbare bedrijfspanden

Op het bedrijvenplatform van Funda kun je al prima beginnen met het bekijken van het regionale aanbod in bedrijfspanden. Specificeer je zoekopdracht en vind snel bouwgrond, kantoorhallen of winkelpanden. Deze link helpt je verder.

Jouw contact bij de gemeente

Elke gemeente heeft bedrijvencontactfunctionarissen die met starters meedenken en de weg kennen binnen de gemeente.

Hier zijn hun gegevens:

Gemeente Sittard-Geleen
Telefoonnummer: 046 477 8800
Mail: ondernemerscontact@sittard-geleen.nl

Gemeente Beek
Telefoonnummer: 046 438 9222
Mail: info@gemeentebeek.nl

Gemeente Stein
Telefoonnummer: 046 435 9393
Mail: ondernemen@gemeentestein.nl

Wellicht ook interessant…

Jouw vraag nog steeds onbeantwoord?

Stel je vraag aan onze servicedesk

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.