Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Brilliant Business Awards

De edelstenen van de Westelijke Mijnstreek

Brilliant Business Awards is een initiatief van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen. De uitreiking van de ondernemersawards vond voor de eerste keer plaats op maandag 22 januari 2018 in het Center Court van de Brightlands Chemelot Campus. De tweede editie op 16 april 2019 in MFC de Grous in Stein. De derde editie in 2020 is geannuleerd wegens corona en kregen prijswinnaars via een videoboodschap de erkenning. Normaliter worden op deze feestelijke avond de Parel, Diamant en de Robijn uitgereikt.

Even uitstel

De derde editie van de Brilliant Business Awards in 2020 is geannuleerd wegens corona. Prijswinnaars kregen via een videoboodschap de erkenning van de jury. Het is altijd jammer om prijzen niet persoonlijk te kunnen uitreiken, maar tijden verbeteren en binnenkort bekronen we weer ons gevarieerd en gedifferentieerd bedrijfsleven voor alle innovatieve, servicegerichte en duurzame prestaties.  

Ere wie ere toekomt

De Westelijke Mijnstreek is een van de snelst groeiende regio’s in Nederland. Het bedrijfsleven floreert en dat is dankzij de vele enthousiaste ondernemers die topprestaties neerzetten op allerlei gebieden, van zorg tot chemie, van horeca tot automotive. Dat mag gezien worden en daarom de Brilliant Business Awars.

Voorgaande edities

Winnaars
Foto archief
Video archief