Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Brilliant Business Awards

De edelstenen van de Westelijke Mijnstreek

De vierde editie van de Brilliant Business Awards vond plaats op woensdag 19 april 2023. Tijdens een feestelijke avond bekroonden we wederom koplopers uit het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek voor alle innovatieve, servicegerichte en duurzame prestaties. In drie categorieën streden zij om een felbegeerde trofee.

Feestelijke avond

Brilliant Business Awards is een initiatief van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen. De uitreiking van de ondernemersawards aan innovatieve, duurzame, pionierende en succesvolle ondernemers vond januari 2018 voor de eerste keer plaats in het Center Court van de Brightlands Chemelot Campus. De tweede editie was in april 2019 in MFC de Grous in Stein. In 2020 was er nog een online variant, maar verdere edities werden geannuleerd wegens de corona-uitbraak. In 2023 was het eindelijk weer zover: de uitreiking van de Brilliant Business Awards vonden op 19 april plaats in de hangar van het Vista College op Maastricht Airport in Beek.

Voorgaande edities

Winnaars
Foto archief
Video archief

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.