Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Winnaars

Winnaars Brilliant Business Awards 2020

Ondanks de coronabeperkingen zijn ook in 2020 de Brilliant Business Awards uitgereikt. De Diamant-Award gaat naar het internationaal opererende Netpresenter in Beek, de Robijn is voor de kleinschalige dagbesteding Bella Vita in Beek en de Parel is gewonnen door fitnessstudio My35’ in Sittard.

Winnaars 2020

Diamant

Netpresenter

Netpresenter in Beek heeft met hun langjarige investering in hun eigen product (zowel Netpresenter als AMBER Alert) gekoppeld aan een niet aflatende sales-inspanning en politiek lobbywerk ervoor hebben gezorgd dat er een zeer degelijke winstgevende organisatie staat.

Robijn

Bella Vita

Bij de kleinschalige dagbesteding Bella Vita, met een locatie in Beek en Limbricht, maken ze heel veel mensen die het nodig hebben, echt blij. Ze durven te investeren in een gebouw en inventaris. Met hun doordachte groei tonen ze lef en durf!

Parel

My35'

Bij fitnessstudio My 35’ in Sittard is het klantenbestand een duidelijke doelgroep waarvoor ze de individuele behoefte uitstekend invullen, binnen een veilige en persoonlijke omgeving. De handgeschreven reviews aan de muur en het lage ledenverloop zijn hiervoor het bewijs.

Winnaars 2019

Diamant

HBI Bisscheroux

Bij HBI Bisscheroux in Geleen produceren ze intelligente verlichtingsoplossingen voor de openbare ruimte. Een bedrijf dat al meer dan veertig jaar op een uiterst succesvolle en innovatieve manier aan de weg timmert.

Robijn

Weld point

Lasbedrijf Weld Point uit Beek is een unieke startup. Jarenlange ervaring, een groot netwerk in de laswereld, passie voor het vak en om mensen iets te leren, een niche met volop werk, de nabijheid van een groot aantal afnemers van lasdiensten en een breed op elkaar afgestemd dienstenpakket.

Parel

IZT Limburg

Bij zorgorganisatie IZT Limburg in Elsloo staat klant- en servicegerichtheid hoog in het vaandel. Korte lijnen voor cliënten en medewerkers dat is waar ze bij IZT Limburg veel waarde aan hechten.

Winnaars 2018

Diamant

Daily Fresh Food

Daily Fresh Food gelooft dat lekker en gezond eten een bijdrage levert aan een vitaler leven voor iedereen: better food, better life. Daily Fresh Food is bezeten van gezonde, lekkere en verse voeding en levert versproducten en convenience maaltijden.

Robijn

Bie Bijen Dierenartsen

Een dierenarts waar uw huisdier zich thuis voelt. Bij Bie Bijen Dierenartsen is het mogelijk! Hoogwaardige zorg vanuit een moderne dierenkliniek met praktijktuin in een historische carréboerderij in Groot Genhout (Beek).

Parel

Brouwerij de Fontein

Brouwerij De Fontein is gevestigd in een monumentaal complex in het zuid-limburgse Stein. In de brouwerij produceert De Fontein een grote variëteit aan speciaalbieren, die elk een eigen, uniek karakter hebben.

Bekijk meer...

Winnaars
Foto archief
Video archief

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.