Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Ik zoek kansen in de regio

Voor het oprapen

In de Westelijke Mijnstreek werken we intensief samen, maar ook ver daarbuiten. Brilliant Business werkt structureel samen in Zuid-Limburg, de provincie Limburg, landelijk, euregionaal, Europees en zelfs mondiaal. En daar kan jij als ondernemer prima gebruik van maken.
De Westelijke Mijnstreek is vanwege haar ligging in de Euregio een bron voor internationale handel.

Opstap voor mkb

Voor elke Limburgse mkb’er met een innovatief idee, een businessplan of een financieringsvraag is er het LIOF, het Limburgs Instituut voor Ontwikkeling en Financiering. Ook voor ondernemers die zich in Limburg willen vestigen. Meer informatie: klik hier.

Instituut voor Midden- en Kleinbedrijf (IMK)

Het Instituut voor Midden- en Kleinbedrijf (IMK), biedt een financieel klankbord voor groei en eventueel herstel van uw bedrijf. Het IMK wil je helpen de juiste keuzes te maken. Een eerste advies en contact is meestal gratis. Meer informatie: klik hier.

Gratis hulp van studenten

Het Innovation and Entrepreneurship Lab van Zuyd Hogeschool biedt advies op uiteenlopende gebieden. Wil je inspelen op veranderingen of nieuwe doelgroepen bereiken via sociale media? Meer informatie: klik hier.

Ondernemers en publieke instellingen kunnen bij het Legal Lab van Zuyd Hogeschool terecht voor juridisch advies. Zij helpen bij het oplossen en voorkomen van juridische problemen en nog liever het creëren van kansen. Meer informatie: klik hier.

Krediet voor mkb

Bent u een (startende) mkb-ondernemer of zzp-er en heeft u bedrijfskrediet nodig? Een zakelijke lening van Qredits kun je aanvragen tot € 250.000. Meer informatie vind je hier.

Microkrediet
Een microkrediet is een lening van maximaal 50.000 euro. Daarmee kunt u een bedrijf starten, uw bestaande bedrijf uitbreiden of een bedrijf overnemen. Meer informatie via deze link.

Innovatieve groei

Het Business Innovatie Team Limburg helpt ondernemers met duurzame groei om zo bij te dragen aan groei en werkgelegenheid in Limburg. Afhankelijk van je ambitie of innovatie bekijkt het team hoe ze je het beste kunnen helpen. Meer informatie vind je hier.

Seed Capital
Met de Seed Capital-regeling ondersteunt de overheid innovatieve ondernemingen op technologisch en creatief gebied bij het verkrijgen van risicokapitaal. Meer informatie via deze link.

 

Wellicht ook interessant…

Jouw vraag nog steeds onbeantwoord?

Stel je vraag aan onze servicedesk

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.