Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Ontdek machtige mogelijkheden van luchtvaarttechniek

Bijzondere opleidingen van Vista College

Bijna alle locaties en opleidingen van het Vista college zetten op zondag 6 november de deuren open. Een hele bijzondere richting is de luchtvaarttechniek.

Ook de Vista locatie aan de Horsterweg 13 bij Maastricht Aachen Airport in Beek doet mee aan de open dag. Lessen zijn daar verdeeld tussen ‘gewone’ klaslokalen en praktijklessen in een hangar tussen allerlei soorten vliegtuigen. Je waant je in een andere wereld als je tussen de helicopters en Boeings loopt.

Systematisch

Binnen de opleiding van mechatronica en luchtvaarttechniek leer je nieuwe apparatuur installeren en besturingssystemen programmeren. Het is belangrijk om nauwgezet volgens de specifieke, voor dat vliegtuig of onderdeel, geldende voorschriften, te werken. Systematisch en geconcentreerd heet dat in de inleiding van de opleiding. ‘Je hecht veel waarde aan veiligheid en kwaliteit en bent dan ook voortdurend in contact met je collega’s en leidinggevende. Samen – en met de afdelingen productievoorbereiding en kwaliteit – staan jullie garant voor top werk. Jullie houden motoren en systemen draaiend. En vliegtuigen dus in de lucht.’

Open dag

Dus ontdek de school, ontmoet docenten en studenten en proef de sfeer. De open dag vindt plaats op zondag 6 november van 10 tot 15 uur. Aanmelden kan hier.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

09-12

Exclusieve kerstmarkt van regionale antiquairs

Samen met een aantal collega’s organiseert Hub Cobben van Victorian House Antiques & Art een meerdaagse kerstmarkt.  De...

9 december 2022 11:00
20-12

Webinar: Hoe start je als freelancer of zzp’er

Goed van start gaan als freelancer of zzp’er doe je met dit webinar van het Starterscentrum Limburg. Het is gratis voor alle...

20 december 2022 09:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.