Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Ontdek machtige mogelijkheden van luchtvaarttechniek

Bijzondere opleidingen van Vista College

Bijna alle locaties en opleidingen van het Vista college zetten op zondag 6 november de deuren open. Een hele bijzondere richting is de luchtvaarttechniek.

Ook de Vista locatie aan de Horsterweg 13 bij Maastricht Aachen Airport in Beek doet mee aan de open dag. Lessen zijn daar verdeeld tussen ‘gewone’ klaslokalen en praktijklessen in een hangar tussen allerlei soorten vliegtuigen. Je waant je in een andere wereld als je tussen de helicopters en Boeings loopt.

Systematisch

Binnen de opleiding van mechatronica en luchtvaarttechniek leer je nieuwe apparatuur installeren en besturingssystemen programmeren. Het is belangrijk om nauwgezet volgens de specifieke, voor dat vliegtuig of onderdeel, geldende voorschriften, te werken. Systematisch en geconcentreerd heet dat in de inleiding van de opleiding. ‘Je hecht veel waarde aan veiligheid en kwaliteit en bent dan ook voortdurend in contact met je collega’s en leidinggevende. Samen – en met de afdelingen productievoorbereiding en kwaliteit – staan jullie garant voor top werk. Jullie houden motoren en systemen draaiend. En vliegtuigen dus in de lucht.’

Open dag

Dus ontdek de school, ontmoet docenten en studenten en proef de sfeer. De open dag vindt plaats op zondag 6 november van 10 tot 15 uur. Aanmelden kan hier.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

30-05

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

30 mei 2024 13:30
31-05

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 31 mei.  De tour duurt 2,5 uu...

31 mei 2024 13:30
11-06

Seminar: Business plan

Het Starterscentrum Limburg organiseert op 11 juni om 13.30 in Maastricht het seminar Business Plan schrijven. Het is gratis voor ...

11 juni 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.