Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Events

Filter events:

20-12

Webinar: Hoe start je als freelancer of zzp’er

Goed van start gaan als freelancer of zzp’er doe je met dit webinar van het Starterscentrum Limburg. Het is gratis voor alle...

20 december 2022 09:30
09-12

Exclusieve kerstmarkt van regionale antiquairs

Samen met een aantal collega’s organiseert Hub Cobben van Victorian House Antiques & Art een meerdaagse kerstmarkt.  De...

9 december 2022 11:00

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.