Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Seminar: Business plan

Het Starterscentrum Limburg organiseert op 11 juni om 13.30 in Maastricht het seminar Business Plan schrijven. Het is gratis voor alle inwoners van Limburg

Met een goed ondernemingsplan kun je zien of jouw idee haalbaar is. Maar hoe schrijf je een goed ondernemingsplan? Veel goede ideeën beginnen op een kladje, bierviltje of in je hoofd. Heb je een goed bedrijfsidee? Wat is een verdienmodel? Maak het idee dan concreet met een ondernemingsplan (business plan). Je kan ook gebruik maken van een van de gratis ondernemingsplanmodellen op de website van het Starterscentrum.

De financiën

Een financieel plan is echt noodzakelijk en stel je ook op wanneer je geen financiering nodig hebt. Meetbaar en concreet maken is de basis. Het onderzoeken van jouw veronderstellingen bepaalt mede de juiste richting voor jouw eigen bedrijf of startup. Een marktonderzoek en marketingplan is daarbij een goed hulpmiddel. Wat is een business model canvas? Dit seminar helpt je op weg met structuur en inhoud.

Aanmelden

Het seminar duurt maximaal anderhalf uur. Aanmelden kan hier.

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.