Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Leren en geld verdienen in talloze leerwerktrajecten

Meteen aan de slag

Met de innige band tussen onderwijsinstellingen en bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, zijn er talloze mogelijkheden om een opleiding te beginnen en tegelijkertijd meteen een salaris te verdienen. Ben je niet zo’n studiebol en wil je meteen een vak in de praktijk leren? Je kan alle kanten op. 

 

Online opties verkennen

Grote bedrijven hebben vaak een grote vraag naar nieuwe medewerkers en zijn bereid te investeren in talent en enthousiaste mensen. Wil je veranderen van baan of zoek je een nieuwe impuls voor je carrière? Wacht dan niet langer en bekijk hier diverse leerwerktrajecten die je meteen een nieuw pad kunnen laten inslaan. 

Carrière bij Chemelot

Zo zoekt Chemelot voor de komende jaren bijvoorbeeld honderden nieuwe procesoperators. Wetende dat het bedrijf dit niet middels hun bekende wegen gaat lukken, zijn er vele wegen die naar de Westelijke Mijnstreek leiden. Op Chemelot is het niet de vraag óf je kunt werken en leren, maar hoe je dat het liefste doet. Het tempo bepaal je in overleg met je werkgever. Er is ruim baan voor zowel mbo’ers als hbo’ers en academici. Kies een passend instapniveau en versnel je carrière. Dus wil je eindelijk aan de slag met je technische knobbel? Wacht niet langer.
Meer informatie: klik hier.

Zekerheid in de zorg

Zorginstellingen in de Westelijke Mijnstreek zijn structureel op zoek naar nieuwe medewerkers. Je hebt een ruimte keuze in leerwerkplekken, baan- en carrièrekansen in verschillende expertisevelden. Ben je net afgestudeerd als arts en op zoek naar een leuke opleidingsplek? Overweeg je een carrièreswitch? Ben je bevlogen verpleegkundige? Of voel jij je kiplekker achter een pc terwijl je ICT-infrastructuur onderhoudt? Bekijk dan hier de vacatures bij zorgbedrijven Zuyderland en Vivantes.  

Ben je zorgaanbieder en zie je jouw leerwerkplek hier niet staan? Neem dan contact op via het contactformulier.

Leiding in luchtvaart

De opleiding tot luchtverkeersleider is gratis. Sterker nog, je krijgt direct salaris. Hij duurt ongeveer drie jaar, start op Schiphol-Oost en bestaat uit twee onderdelen, de Initial Training en de Unit Training. De Unit Training vindt plaats op luchthaven MAA. Meer informatie: klik hier. 

Luchtvaartdienstverlener

Het Viste College biedt een leerwerkopleiding tot luchtvaartdienstverlener. Naast het informeren en verzorgen van passagiers tijdens de vlucht ook afhandelen van full service check-in en voorbereiden van vluchten. Meer informatie: klik hier. 

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Het groter doel van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is studenten de beste praktijkopleiding bieden met uitzicht op een baan. Zo kunnen bedrijven nu en in de toekomst beschikken over de vakmensen die ze nodig hebben. SBB voert taken uit in opdracht van het ministerie van OCW, zoals het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, onder andere voor stages en leerbanen. SBB is de plek waar beroepsonderwijs en bedrijfsleven afspraken maken over de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt.
Meer informatie: klik hier. 

Wellicht ook interessant…

Jouw vraag nog steeds onbeantwoord?

Stel je vraag aan onze servicedesk

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.