Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Ik wil me laten omscholen

Recht op je doel af

Een nieuwe baan, een nieuwe carrière of een nieuw werkveld. In de Westelijke Mijnstreek kun je meteen aan de slag en ga je met de juiste hulp recht op je doel af. Mensen en meerdere instanties staan klaar om naar je te luisteren en je te helpen om die nieuwe en vaak spannende stap in je carrière te nemen. Wil je overstappen naar techniek, zorg, management of weet je het gewoon nog niet zeker? In deze regio komt jouw talent zeker tot zijn recht.

Hulp is voorhanden

Er zijn meerdere instanties die gespecialiseerd zijn in omscholing en deze hulp maar al te graag bieden. Zo is er vanuit de overheid het UWV met een team aan jobcoaches die gespecialiseerd zijn in de regionale arbeidsmarkt. Zij staan in nauw contact met het lokale bedrijfsleven en weten meteen welke weg je kunt bewandelen op weg naar een nieuwe carrière. Ook werken zij samen met het werkgeversservicepunt (WSP), zodat baankansen direct inzichtelijk zijn. Meer informatie: klik hier.

Specialisten in actie

Naast overheidsinstanties zijn er gespecialiseerde bedrijven die hulp bieden om jouw droombaan te vinden in de Westelijke Mijnstreek. Leo Loopbaan vergroot jouw bewustzijn in je loopbaan. Als je net gestart bent met je opleiding, werk zoekt of al langer werkt. Jij kiest de ondersteuning die bij jou en je situatie past. Meer informatie: klik hier.

Jonge ondernemers kunnen in aanmerking komen voor het programma Erasmus for Young Entrepreneurs. Dit programma biedt mogelijkheid om voor een periode van maximaal zes maanden te werken in een klein of middelgroot bedrijf van een ervaren ondernemer in een ander EU-land.
Meer informatie: klik hier.

Wellicht ook interessant…

Jouw vraag nog steeds onbeantwoord?

Stel je vraag aan onze servicedesk

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.