Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Rondleiding door wasserij van de toekomst: Nedlin

Drie generaties lang pionieren en innoveren

Industriële wasserij Nedlin is al 70 jaar een toonbeeld van innovatie. Koning Willem-Alexander opende in september officieel de meest duurzame wasserij van Europa.

Familiebedrijf Nedlin pioniert al drie generaties lang en doet zo duurzaam mogelijk. Geen enkel bedrijf in Europa kan zich vooralsnog meten met het bedrijf in Elsloo. Nedlin heeft drie bedrijfstakken ingericht: Hospitality, Healthcare en Industry. De moderne machines zijn speciaal ontworpen om het wasproces zo efficiënt en duurzaam mogelijk te laten verlopen. Ondersteund door vergevorderde digitalisering, worden klanten volledig ontzorgd. Op basis van digitale voorraadcijfers van klanten weet Nedlin precies hoeveel elke dag geleverd moet worden bij zoekenhuizen, hotels en bedrijfslocaties.

Ontbijtsessie

Tijdens een ontbijtsessie georganiseerd door de gemeente Stein, Economische Samenwerking Zuid-Limburg (ESZL), MKB Green Deal en met andere ondernemers uit de gemeente Stein en omstreken gaf directeur Stef De Win uitleg en een rondleiding. Werp hier beneden maar eens een blik in de keuken.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

12-07

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 12 juli.  De tour duurt 2,5 uur e...

12 juli 2024 13:30
26-07

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 26 juli.  De tour duurt 2,5 uur e...

26 juli 2024 13:30
22-08

Webinar: Expeditie Ondernemerschap voor starters

Expeditie Ondernemerschap is een gratis en inzichtelijk webinar gericht op startende ondernemers en georganiseerd door het Starter...

22 augustus 2024 09:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.