Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Meerderheid Provinciale Staten voor toekomst met luchthaven

Schiphol neemt belang van 40 procent

Tijdens een lang debat van Provinciale Staten heeft een duidelijke meerderheid voor behoud van luchthaven MAA gestemd.

De Statenleden hebben hiermee kunnen bevestigen dat ook Gedeputeerde Staten aan alle voorwaarden heeft voldaan om MAA open te houden. Eindelijk een einde aan onzekerheid voor zowel de luchthaven als de bedrijven eromheen.

Duurzaamheid als topprioriteit

Provincie investeert de komende twaalf jaar 120 miljoen euro in de luchthaven en Schiphol neemt een belang van 40% in de luchthaven die duurzaamheid als tot topprioriteit heeft. Zie ook de video over de toekomstvisie van Maastricht Aachen Airport.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

27-01

Werkmarkt Aviation Valley voor Oekraïense vluchtelingen

Op vrijdag 27 januari organiseert Vidar in samenwerking met de BIZ Aviation Valley van 12 tot 17 uur een werkmarkt speciaal voor O...

27 januari 2023 12:00

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.