Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Nomineren voor de Brilliant Business Awards 2024

Nomineren voor de Brilliant Business Awards 2024 kan nog tot en met 17 januari 2024. Nomineren is erg makkelijk. Via het invulveld op deze website kiest u eerst de categorie waarin het bedrijf dient mee te doen. Dan benoemt en beschrijft u kort het bedrijf dat u wil nomineren. 

Awards zijn er in drie categorieën:

Diamant

Voor de meest innovatieve ondernemer die met ideeën, producten of een bedrijfsconcept, economisch succesvol is en daarmee een visitekaartje is voor onze regio.

Robijn

Voor de startende ondernemer die in korte tijd een belangrijke speler in de markt is geworden met potentie voor de toekomst.

Parel

Voor de meest klant- en/of servicegerichte onderneming in de horeca, detailhandel of dienstverlening.

Reglement

Het volledig reglement van de Brilliant Business Awards 2024 is hier te lezen.

Bekijk meer...

Winnaars
Foto archief
Video archief

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.