Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Robijn

Prijs voor de startende ondernemer

De robijn staat voor de startende ondernemer die in korte tijd een belangrijke speler in de markt is geworden met potentie voor de toekomst.

De Robijn verdient:

Bedrijf nomineren

Welk bedrijf wil je graag nomineren?
Je gegevens*

* We vragen naar je mailadres en telefoonnummer om, indien nodig, aanvullende informatie over uw nominatie te kunnen opvragen. Uw gegevens worden verwijderd zodra de nominaties bekend zijn.

De jury kiest voor de Brilliant Business Awards per categorie zonder rangorde drie kandidaten (finalisten). De jury doet eigenstandig onderzoek. De drie kandidaten per categorie worden door de jury bezocht en geïnterviewd. De beoordelingsrapporten van de jury worden samengevat in een juryrapport. De winnende onderneming mag de titel ‘Winnaar Brilliant Business Awards 2024’ dragen en ontvangt naast een oorkonde een uniek beeld van een lokale kunstenaar. De overige twee genomineerden ontvangen een oorkonde. Alle van en over de kandidaat-bedrijven verkregen informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Vorige winnaars

2023

Computd in Geleen

2020

Bella Vita in Beek/Limbricht

2019

Weld Point in Beek

Bekijk meer...

Winnaars
Foto archief
Video archief

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.