Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Dit zijn de negen finalisten van de Brilliant Business Awards 2024

Kaartverkoop gestart voor vijfde editie op 10 april

Op 10 april is het zover, de vijfde editie van de Brilliant Business Awards! Alle negen finalisten voor hét ondernemersevent in de Westelijke Mijnstreek zijn bekend.

Uit bijna 100 genomineerde bedrijven en 300 berichten heeft een onafhankelijke jury de negen beste ondernemers in de regio gekozen voor een award in de categorieën Diamant, Parel en Robijn.

Dit zijn de finalisten (klik op de logo voor websites): 

Robijn

De finalisten in de categorie Robijn voor de startende onderneming die in korte tijd een belangrijke speler in de markt is geworden, zijn:

 

 

De Dwalende Dwerg in Beek

 

 

 

 

Lyvia in Sittard

 

 

 

 

Human Material Loop in Geleen

 

 

Diamant

De finalisten in de categorie Diamant voor de meest innovatieve ondernemer die een visitekaartje is voor de regio, zijn:

 

 

Nedlin in Elsloo

 

 

 

 

Dirix in Elsloo

 

 

 

 

Think Paper in Windraak

 

 

Parel

De finalisten in de categorie Parel voor de meest klant- en of servicegerichte onderneming in de horeca, detailhandel en dienstverlening, zijn:

 

 

Koffie Compleet in Beek

 

 

 

 

De Etalage in Geleen

 

 

 

 

Wehrung Architecten in Beek 

 

 

Awardavond

De vijfde editie van de Brilliant Business Awards vindt dit jaar plaats in de Business Lounge van Fortuna Sittard. De Brilliant Business Awards zijn een initiatief van de gemeenten Beek, Stein en Sittard-Geleen om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen. Alle finalisten krijgen in maart een bedrijfsbezoek van een onafhankelijke vakjury, die de uiteindelijke winnaar kiest. De ondernemingen die op 10 april winnen, mogen een jaar lang de titel ‘Winnaar Brilliant Business Award’ dragen en krijgen een unieke award gemaakt door Roy Wagemans van Studio Kriss Krass, finalist in 2023. 

Kaartverkoop begonnen

Alle ondernemers die in de Westelijke Mijnstreek zijn gevestigd, zijn van harte uitgenodigd om op 10 april in Sittard dit ondernemersspektakel bij te wonen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.brilliantbusiness.nl. Wees er snel bij, want voor de kaartverkoop geldt op=op! De avond duurt van 19.00 uur tot 23.00 uur. Voor en na de uitreiking is er voldoende gelegenheid om te netwerken.

Houd onze socials in de gaten en volg alles over de Brilliant Business Awards 2024!

Upcoming events

Altijd iets te beleven

30-11

Seminar: Starten als zzp’er

Goed van start gaan als freelancer of zzp’er doe je met dit seminar van het Starterscentrum Limburg. Het is gratis voor alle...

30 november 2023 09:30
21-12

Webinar: Expeditie Ondernemerschap voor starters

Expeditie Ondernemerschap is een gratis en inzichtelijk webinar gericht op startende ondernemers en georganiseerd door het Starter...

21 december 2023 09:30
12-01

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 12 januari.  De tour duurt 2,5 uu...

12 januari 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.