Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Bestel hier uw kaarten voor de Brilliant Business Awards 2023

Bestel hier uw kaarten voor de Brilliant Business Awards op 19 april van 19.00 uur tot 23.00 uur in de hangar van het Vista college in Beek (Maastricht Airport). Tijdens dit event eren en waarden de gemeente in de Westelijke Mijnstreek het schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. De vierde editie van de Brilliant Business Awards belooft opnieuw een spektakel te worden. Wees er snel bij want op is op!

Awards zijn er in drie categorieën:

Diamant

Voor de meest innovatieve ondernemer die met ideeën, producten of een bedrijfsconcept, economisch succesvol is en daarmee een visitekaartje is voor onze regio.

Robijn

Voor de startende ondernemer die in korte tijd een belangrijke speler in de markt is geworden met potentie voor de toekomst.

Parel

Voor de meest klant- en/of servicegerichte onderneming in de horeca, detailhandel of dienstverlening.

Bekijk meer...

Winnaars
Foto archief
Video archief

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.