Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Programma Brilliant Business Awards 2023

#bba2023

Dat belooft wat op 19 april tussen 19.00 en 23.00 uur op Maastricht Airport! Met een heuse vliegtuighangar als locatie, honderden ondernemers en gasten, hapjes, drankjes en een avondvullend programma vol awards en entertainment. 

Presentator Bart Storcken

Behoeft bijna geen introductie meer. De uit Geleen afkomstige muzikant en ondernemer is tevens presentator pur sang. Hij staat op 19 april garant voor een feestelijke avond en presenteert de show op geheel eigen wijze.
Bij alles wat hij doet, heeft hij slechts één doel: mensen in beweging brengen. Gedreven, humoristisch, respectvol, ondernemend en vooral enthousiasmerend. Dat is Bart Storcken ten voeten uit. 

De briljante mislukkingen van keynote speaker Paul Iske

Paul Iske is de keynote speaker van de avond. Hij is oprichter van het Instituut voor briljante mislukkingen. Zijn missie is om organisaties slimmer, innovatiever en ondernemender te maken. Zijn boodschap is het accepteren en leren van briljante mislukkingen. En daar gebruikt hij enkele unieke invalshoeken voor. 

Hier heeft elke ondernemer iets aan.

Foto: Walter Kallenbach
The Mood Messengers

Van intieme jazz ballades en sensuele Bossa Nova’s tot swingende dansliedjes en catchy interpretaties van moderne popsongs. The Mood Messengers hebben het allemaal. Deze jazzformatie is een kleurrijk collectief van professionele muzikanten die de feestelijke sfeer van de Brilliant Business Awards naar een hoger niveau tillen. 

De feestelijke uitreiking van de Brilliant Business Awards 2023 vindt plaats op woensdag 19 april
van 19.00 tot 23.00 uur in de hangar van het Vista College op Maastricht Airport.

Adres is het Aviation Competence Center, Horsterweg 13, 6199 AC in Maastricht Airport.
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. 

Er is meer...

Een groeibriljant in economie en innovatie

Het bedrijfsleven floreert in de Westelijke Mijnstreek met de vooruitstrevende samenwerking van ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen. Dit is Brilliant Business! Geankerd in Zuid-Limburg gaat onze samenwerking verder in de Euregio, in Europa. Onze regio is zelfs wereldspeler in meerdere disciplines!

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.