Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Workshops en succesverhalen bij netwerkevent voor Limburgse starters

Vliegende start voor alle Limburgse starters

Het startersevent van 1 maart staat ook wel bekend als het netwerkevent voor startende ondernemers en zzp’ers in onze provincie.

Georganiseerd door het Starterscentrum Limburg, is het een van de vele events, webinars en seminars die de organisatie jaarlijks houdt. Het Starterscentrum kan voor beginnende bedrijven zeer waardevol zijn, door de schat aan informatie en contacten met Limburgse gemeenten en andere instellingen zoals het UWV.

Onderwerpen en aanmelden

Sta je in de startblokken om je in te schrijven bij de KVK of ben je onlangs gestart met je eigen onderneming of als zzp’er? Het Startersevent heeft een uitgebreid seminarprogramma en is een prima plek om kennis te tanken en je netwerk verder uit te breiden.

De onderwerpen van de workshops zijn:

  1. Kamer van Koophandel: Een eigen bedrijf, de 10 stappen
  2. Salesstress: Verkoper als tweede beroep
  3. UWV: Starten vanuit een ww-uitkering
  4. Belastingdienst: Starter en fiscus
  5. RiskCo: Verzekeringen en broodfonds
  6. Van Goethem Engineering: succesvol starten vanuit de praktijk, zo doe je dat!

Het startersevent vindt plaats op woensdag 1 maart van 19 tot 22 uur op het terrein van C-Mill in Heerlen. Deelname aan het startersevent is gratis, aanmelden is verplicht en kan hier.  

Upcoming events

Altijd iets te beleven

12-07

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 12 juli.  De tour duurt 2,5 uur e...

12 juli 2024 13:30
26-07

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 26 juli.  De tour duurt 2,5 uur e...

26 juli 2024 13:30
22-08

Webinar: Expeditie Ondernemerschap voor starters

Expeditie Ondernemerschap is een gratis en inzichtelijk webinar gericht op startende ondernemers en georganiseerd door het Starter...

22 augustus 2024 09:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.