Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Welkom op Brilliant Business

Internationale groeibriljant

Welkom op de gloednieuwe website Brilliant Business! In de Westelijke Mijnstreek werken bedrijfsleven en gemeenten intensief samen. Brilliant Business staat voor een van de snelst groeiende regio’s in Nederland en in Europa.

Een gunstig ondernemersklimaat is hier erg belangrijk. Voor ondernemers leggen we de rode loper uit. Overheden werken hier samen, er zijn geen overbodige regels. Zo maken we ondernemen makkelijker en winstgevender.De Westelijke Mijnstreek is het economische motorblok van Limburg. Hier verdienen we samen vijf procent van het Bruto Binnenlands Product door kennis en bedrijvigheid te concentreren. In de Westelijke Mijnstreek vormen we op de gebieden chemie, materialen, automobielproductie en logistiek een kenniscluster met internationale aantrekkingskracht.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

12-07

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 12 juli.  De tour duurt 2,5 uur e...

12 juli 2024 13:30
26-07

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 26 juli.  De tour duurt 2,5 uur e...

26 juli 2024 13:30
22-08

Webinar: Expeditie Ondernemerschap voor starters

Expeditie Ondernemerschap is een gratis en inzichtelijk webinar gericht op startende ondernemers en georganiseerd door het Starter...

22 augustus 2024 09:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.