Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Visit Zuid-Limburg Experience Sittard-Geleen geopend

Interactieve beleving van kleurrijke gemeente

De gloednieuwe Visit Zuid-Limburg Experience Sittard-Geleen is geopend.

Aan de hand van vijf thema’s komt het levendige en gastvrije Sittard-Geleen met zijn bijzondere dynamiek, groene buitengebieden en unieke historie tot leven. De ‘Experience’ dient het ideale vertrek- en oriëntatiepunt te vormen voor een bezoek aan de gemeente Sittard-Geleen. Zowel voor toeristen als voor inwoners van de gemeente. 

Savoir vivre

Test je kennis van de regio met interactieve spellen, maak kans op prijzen, stap in het looprad en beleef de indrukwekkende wandelroutes dwars door natuurrijke gebieden, ontdek het ‘savoir vivre en het joie de vivre’ van de inwoners door middel van persoonlijke video’s.

De locatie van de Experience is het Kritzraedthuis aan de Rosmolenstraat 2 in Sittard. Openingstijden zijn maandag van 13 tot 17 uur, dinsadag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17 uur en zaterdag van 9.30 tot 16 uur.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

30-05

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

30 mei 2024 13:30
31-05

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 31 mei.  De tour duurt 2,5 uu...

31 mei 2024 13:30
11-06

Seminar: Business plan

Het Starterscentrum Limburg organiseert op 11 juni om 13.30 in Maastricht het seminar Business Plan schrijven. Het is gratis voor ...

11 juni 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.