Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Visit Zuid-Limburg Experience Sittard-Geleen geopend

Interactieve beleving van kleurrijke gemeente

De gloednieuwe Visit Zuid-Limburg Experience Sittard-Geleen is geopend.

Aan de hand van vijf thema’s komt het levendige en gastvrije Sittard-Geleen met zijn bijzondere dynamiek, groene buitengebieden en unieke historie tot leven. De ‘Experience’ dient het ideale vertrek- en oriëntatiepunt te vormen voor een bezoek aan de gemeente Sittard-Geleen. Zowel voor toeristen als voor inwoners van de gemeente. 

Savoir vivre

Test je kennis van de regio met interactieve spellen, maak kans op prijzen, stap in het looprad en beleef de indrukwekkende wandelroutes dwars door natuurrijke gebieden, ontdek het ‘savoir vivre en het joie de vivre’ van de inwoners door middel van persoonlijke video’s.

De locatie van de Experience is het Kritzraedthuis aan de Rosmolenstraat 2 in Sittard. Openingstijden zijn maandag van 13 tot 17 uur, dinsadag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17 uur en zaterdag van 9.30 tot 16 uur.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

25-08

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 25 augustus. De tour duurt 2,5 uur...

25 augustus 2023 13:30
25-08

Tweede editie van Lagerhuis Rosa startschot van festival

Lagerhuis Rosa keert deze zomer terug voor een tweede editie, namelijk op vrijdag 25 augustus van 15:30 tot 19:00 uur in de spiege...

25 augustus 2023 15:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.