Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Vijf nieuwe winkels in Makado

Duizend vierkante meter winkelruimte erbij

Makado, het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg, krijgt er vijf nieuwe winkels bij. 


De nieuwe winkels zijn de onlangs geopende kledingzaak OPEN32, met ruim 400 vierkante meter winkeloppervlakte, Josche Tattoo Shop, S’Oliver, Vodafone en New York Pizza. Josche Tattoo Shop opent op 8 september, terwijl de laatste drie winkels vanaf oktober gasten en klanten ontvangen.  

Drie miljoen bezoekers

De beheerders van Makado, 3W real Estate en Sweco, zijn blij met een diverser aanbod en vinden het bijzonder dat bedrijven voor meerdere jaren huurcontracten tekenen, ondanks de onzekere economische tijden, meldt de Limburger. Makado huisvest momenteel zo’n 80 winkels en trekt jaarlijks drie miljoen bezoekers.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

01-10

Open dag Chemelot

Chemelot opent op zaterdag 1 oktober haar poorten voor omwonenden en geïnteresseerden.  Hier werken ruim 8100 medewerkers op een...

1 oktober 2022 10:30
05-10

Fikse korting voor mkb’ers op workshopreeks circulair ondernemen

Duurzame bedrijven groeien sneller, zijn aantrekkelijker voor werknemers en hebben een betere uitgangspositie in deze dynamische t...

5 oktober 2022 12:30