Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Vijf nieuwe winkels in Makado

Duizend vierkante meter winkelruimte erbij

Makado, het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg, krijgt er vijf nieuwe winkels bij. 


De nieuwe winkels zijn de onlangs geopende kledingzaak OPEN32, met ruim 400 vierkante meter winkeloppervlakte, Josche Tattoo Shop, S’Oliver, Vodafone en New York Pizza. Josche Tattoo Shop opent op 8 september, terwijl de laatste drie winkels vanaf oktober gasten en klanten ontvangen.  

Drie miljoen bezoekers

De beheerders van Makado, 3W real Estate en Sweco, zijn blij met een diverser aanbod en vinden het bijzonder dat bedrijven voor meerdere jaren huurcontracten tekenen, ondanks de onzekere economische tijden, meldt de Limburger. Makado huisvest momenteel zo’n 80 winkels en trekt jaarlijks drie miljoen bezoekers.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

10-04

Uitreiking van de Brilliant Business Awards 2024

Op 10 april 2024 vindt in het Fortunastadion in  Sittard de vijfde editie van de Brilliant Business Awards plaats. Hét onderneme...

10 april 2024 19:00
11-04

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

11 april 2024 13:30
19-04

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 19 april.  De tour duurt 2,5 uur ...

19 april 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.