Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Vidar komt in Geleen op centrale plek in de regio

Beter bereikbaar voor alle arbeidskrachten

Vidar verruilt de Millenerweg in Sittard voor de Mijnweg/Tunnelstraat in Geleen.

Zo komt het sociale bedrijf centraal in het verzorgingsgebied van de Westelijke Mijnstreek te liggen. Op deze plek ligt nu nog het kantoor van OCI Nitrogen, dat verhuist naar elders binnen Sittard-Geleen. Het kantoor wordt gesloopt en op de 2,6 hectare grond komt nieuwbouw. De voorbereidingen daarvoor starten in de tweede helft van 2022. De nieuwe locatie is veel beter bereikbaar voor de arbeidskrachten uit Sittard-Geleen, Beek en Stein, met station Geleen-Lutterade op steenworp afstand.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

12-07

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 12 juli.  De tour duurt 2,5 uur e...

12 juli 2024 13:30
26-07

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 26 juli.  De tour duurt 2,5 uur e...

26 juli 2024 13:30
22-08

Webinar: Expeditie Ondernemerschap voor starters

Expeditie Ondernemerschap is een gratis en inzichtelijk webinar gericht op startende ondernemers en georganiseerd door het Starter...

22 augustus 2024 09:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.