Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Think Paper haalt het beste in karton naar voren

Designlampen door eigen ontwerp en productie

Designlampen en -meubels gemaakt van karton. Think Paper in Windraak heeft het proces duurzaam geperfectioneerd en gaat de wereld over. 

Als je aan karton denkt, dan denk je aan een doos. Think Paper heeft het tot kunst verheven om van dat stukje kartonnen doos design te maken. “Dat is een hele kunst geweest”, vertelt eigenaar Ben Stevens. Samen met zijn vrouw is hij al 10 jaar aan het doorontwikkelen en aan het bouwen. Met reeds klanten in veel Europese landen en plannen met nieuwe producten, is het tijd voor de volgende stap. 

Cradle to cradle

Karton kan tot zeven keer gerecycled worden. Het beetje afval dat we hebben, sturen we terug naar de fabriek. De kracht van Think Paper is dat we heel dicht bij onszelf blijven. Dat we onze producten in eigen huis, met een eigen designteam ontwerpen en ook volledig zelf maken. Alle materialen die we die we gebruiken, zijn volledig duurzaam en Cradle to Cradle. 

Upcoming events

Altijd iets te beleven

10-04

Uitreiking van de Brilliant Business Awards 2024

Op 10 april 2024 vindt in het Fortunastadion in  Sittard de vijfde editie van de Brilliant Business Awards plaats. Hét onderneme...

10 april 2024 19:00
11-04

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

11 april 2024 13:30
19-04

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 19 april.  De tour duurt 2,5 uur ...

19 april 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.