Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Terugblik op uitreiking Brilliant Business Awards 2023

Avondvullend programma in uitverkochte hangar

De uitreiking van de Brilliant Business Awards 2023 was nagenoeg uitverkocht. De hangar van het Vista College op Maastricht Airport gevuld met honderden ondernemers, studenten en gasten.

Het schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek in de schijnwerpers in de vorm van een avond inspirerend entertainment, netwerken, hapjes, drankjes en natuurlijk awards! Presentator Bart Storcken bracht iedereen letterlijk in beweging. Met zijn kenmerkende enthousiasme en humor deelde hij met iedereen het podium. Vanachter een elektrische piano bracht hij een mooie ode aan de ondernemer. Keynote spreker was Paul Iske, oprichter van het Instituut voor briljante mislukkingen. Zijn missie is om organisaties slimmer, innovatiever en ondernemender te maken. Zijn boodschap: het koesteren, accepteren en leren van briljante mislukkingen. Daar heeft hij honderden humoristische analyses en voorbeelden van. Iske pleit zelfs voor een vierde Brilliant Business Award: de beste zakelijke mislukking van het jaar. Fotograaf Mitchell Giebels laat ons met zijn foto’s de avond herbeleven.

De winnaars van de Brilliant Business Awards 2023 zijn:

  • In de categorie Robijn, voor de beste startende onderneming van de Westelijke Mijnstreek:
    Computd uit Geleen.
  • In de categorie Parel, voor het meest klant- en servicegerichte bedrijf van de Westelijke Mijnstreek:
    Soupa Doupa uit Sittard.
  • In de categorie Diamant, voor de meest innovatieve onderneming van de Westelijke Mijnstreek:
    Helwig Kozijnen uit Geleen.

Voor en na het podiumprogramma was het natuurlijk netwerken met hapjes, drankjes en op de achtergrond de zoete jazztonen van The Mood Messengers. Een groot dankjewel aan alle ondernemers, gasten, studenten van het Vista College en medewerkers van de gemeenten Beek, Stein en Sittard-Geleen die dit evenement tot een onvergetelijke avond hebben gemaakt. Speciaal voor de gelegenheid vroegen we onze gasten te poseren voor de fotowand. Fotografe Floor Noten legde dit allemaal vast.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

10-04

Uitreiking van de Brilliant Business Awards 2024

Op 10 april 2024 vindt in het Fortunastadion in  Sittard de vijfde editie van de Brilliant Business Awards plaats. Hét onderneme...

10 april 2024 19:00
11-04

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

11 april 2024 13:30
19-04

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 19 april.  De tour duurt 2,5 uur ...

19 april 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.