Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Terras Maasoever staat voor ouderwetse gezelligheid op een unieke plek in Limburg

Het wordt alleen maar aantrekkelijker

Terras Maasoever bestaat tien jaar, heeft een gloednieuw pand en is genomineerd voor een Brilliant Business Award in de categorie Parel.

Eigenaresse Yvette Janssen is trots en verheugd. Ze begon haar zaak tien jaar gelden in de tuin van haar ouders. “Weinig geïnvesteerd, kijken hoe het loopt. En nu 30 januari van dit jaar zijn wij gestart in ons nieuwe pand en zijn wij zomer en winter open, waar we onze gasten kunnen ontvangen.” Terras Maasoever is geweldig gelegen langs de Maas. Janssen: “We hebben natuurlijk een centrale ligging in de Westelijke Mijnstreek tussen België en Duitsland. De toeristen maken heel erg gebruik van de fietsroutenetwerken in rivierpark Maasvallei. Die lopen hier langs ons terras, dus zodoende mogen we hen ook ontvangen.” 

Familie

Haar voorouders hebben in 1882 de eerste tapvergunning aangevraagd. Nu in 2023 mag weer bier door de tap vloeien. Het blijft dus in de familie. “Het is een enorme eer om genomineerd te zijn. Het was een absolute verrassing, dat een van onze gasten ons heeft ingeschreven. Mochten we winnen is het absoluut de kers op de taart en een blijk van waardering. Klantvriendelijkheid staat hoog in ons vaandel. We onderscheiden ons door koffie te serveren in oud-Engels servies. We hebben huisgemaakt gebak en we hebben verschillende huisgemaakte gerechten van onze chef op de kaart staan. En natuurlijk het prachtige gebied, het veerpontje, de wandelroutes hier in de buurt. Samenwerking met de gemeente Stein is ook als positief ervaren. Het hele gebied wordt nu opgeknapt, parkeerplaatsen worden opgeknapt. Er komen fietsenstallingen, natuurspeeltuintjes. Het wordt er alleen maar aantrekkelijker op.”

Upcoming events

Altijd iets te beleven

10-04

Uitreiking van de Brilliant Business Awards 2024

Op 10 april 2024 vindt in het Fortunastadion in  Sittard de vijfde editie van de Brilliant Business Awards plaats. Hét onderneme...

10 april 2024 19:00
11-04

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

11 april 2024 13:30
19-04

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 19 april.  De tour duurt 2,5 uur ...

19 april 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.