Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Studio Kriss Krass kleurt de regio met visuele kunstwerken

Kunstwerken met lipjes gaan de wereld over

Studio Kriss Krass is geheel heel gericht op visuele creativiteit. Illustraties, conceptmatige vormgeving, kunst.

Roy Wagemans, met vrouw en twee kinderen ook gekscherend ‘The Artfather’ genoemd, is in deze regio waarschijnlijk het meest bekend van de viaducten in de gemeente Stein. Prachtige muurschilderingen op grote viaducten bij het Business Park en de autowegen. Ook maakt hij kunstwerken van clipjes van frisdrankblikjes. Die werken zijn al naar Australië, Canada en Dubai gegaan.

Oplossing

“Ik denk dat ik een commerciële kunstenaar ben. Ik probeer te zoeken naar de oplossing. Ik denk dat mijn onderscheidende factor is dat ik daar heel goed in kan meegaan.” 

Upcoming events

Altijd iets te beleven

12-07

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 12 juli.  De tour duurt 2,5 uur e...

12 juli 2024 13:30
26-07

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 26 juli.  De tour duurt 2,5 uur e...

26 juli 2024 13:30
22-08

Webinar: Expeditie Ondernemerschap voor starters

Expeditie Ondernemerschap is een gratis en inzichtelijk webinar gericht op startende ondernemers en georganiseerd door het Starter...

22 augustus 2024 09:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.