Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Starter: Suzanne Welters Music nu al van wereldklasse

Buchten als beginpunt van muzikale reis

Suzanne Welters speelt virtuoos saxofoon en piano. Ze componeert, soleert en geeft les in haar eigen studio in Buchten.

Op het conservatorium studeerde ze cum laude af op saxofoon en piano. “In mijn lessen combineer ik de instrumenten vaak. Als ik op piano iemand begeleid, dan luister ik als een blazer en adem met iemand mee. Dat maakt samen spelen ook wel heel erg gaaf.” 

Balans

Welters geeft les aan alle leeftijden en op alle niveau’s. Als soliste is ze regelmatig op pad, maar dat mag best nog wat meer. “Als je gevraagd wordt om in Singapore te komen spelen, dan smaakt het al snel naar meer. Het gaat om de goede balans tussen lesgeven, soleren en componeren.” Als componiste schrijft Welters stukken voor harmonieën en fanfares. Deze worden over de hele wereld uitgegeven, dus het kan zomaar zijn dat je op vakantie in Florida de klanken van Suzanne Welters Music hoort.

Voor alle info zie suzannewelters.nl

Upcoming events

Altijd iets te beleven

30-05

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

30 mei 2024 13:30
31-05

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 31 mei.  De tour duurt 2,5 uu...

31 mei 2024 13:30
11-06

Seminar: Business plan

Het Starterscentrum Limburg organiseert op 11 juni om 13.30 in Maastricht het seminar Business Plan schrijven. Het is gratis voor ...

11 juni 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.