Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Starter: Heldere praatplaten en kleurrijke visuals van Studio Weergaaf

Denise Knubben tekent wat anderen schrijven

Bij Studio Weergaaf draait het om beeld. Denise Knubben kan moeilijke onderwerpen met haar (digitale) pen enorm verhelderen. 

Visuals. illustraties, animaties. Denise tekent en maakt het allemaal en geeft daarbij ook workshops in sketchnoting en visual thinking. Zeg meer met minder woorden, dat is het motto. “Ik noem mezelf zakelijk tekenaar. Ik heb geen kunstzinnige achtergrond, maar ik teken functioneel”, vertelt Denise.

To-the-point

“Ik maak veel schoolvisies, rapporten en praatplaten voor het onderwijs en werk voor bedrijven en overheden. Ik teken plannen, strategieën, jaarverslagen, ideeën, oplossingen. Ik teken ook live op events, bijeenkomsten en vergaderingen.” Vrijwel elke complexe boodschap kan Studio Weergaaf verhelderen met mooie, leuke, grappige tekeningen. “Het gaat om snel, helder en to-the-point je boodschap overbrengen.” 

Op studioweergaaf.nl vindt u alle info over de diensten en producten. 

Upcoming events

Altijd iets te beleven

25-08

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 25 augustus. De tour duurt 2,5 uur...

25 augustus 2023 13:30
25-08

Tweede editie van Lagerhuis Rosa startschot van festival

Lagerhuis Rosa keert deze zomer terug voor een tweede editie, namelijk op vrijdag 25 augustus van 15:30 tot 19:00 uur in de spiege...

25 augustus 2023 15:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.