Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Starter: Heldere praatplaten en kleurrijke visuals van Studio Weergaaf

Denise Knubben tekent wat anderen schrijven

Bij Studio Weergaaf draait het om beeld. Denise Knubben kan moeilijke onderwerpen met haar (digitale) pen enorm verhelderen. 

Visuals. illustraties, animaties. Denise tekent en maakt het allemaal en geeft daarbij ook workshops in sketchnoting en visual thinking. Zeg meer met minder woorden, dat is het motto. “Ik noem mezelf zakelijk tekenaar. Ik heb geen kunstzinnige achtergrond, maar ik teken functioneel”, vertelt Denise.

To-the-point

“Ik maak veel schoolvisies, rapporten en praatplaten voor het onderwijs en werk voor bedrijven en overheden. Ik teken plannen, strategieën, jaarverslagen, ideeën, oplossingen. Ik teken ook live op events, bijeenkomsten en vergaderingen.” Vrijwel elke complexe boodschap kan Studio Weergaaf verhelderen met mooie, leuke, grappige tekeningen. “Het gaat om snel, helder en to-the-point je boodschap overbrengen.” 

Op studioweergaaf.nl vindt u alle info over de diensten en producten. 

Upcoming events

Altijd iets te beleven

10-04

Uitreiking van de Brilliant Business Awards 2024

Op 10 april 2024 vindt in het Fortunastadion in  Sittard de vijfde editie van de Brilliant Business Awards plaats. Hét onderneme...

10 april 2024 19:00
11-04

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

11 april 2024 13:30
19-04

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 19 april.  De tour duurt 2,5 uur ...

19 april 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.