Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Starter: Cotton Candy heeft kinderkleding, speelhoek en familiecafé

Organische kleding met hart voor de toekomst

Cotton Candy is de nieuwe Sittardse conceptstore voor kids en ouders. Kinderkleding, een ruimte speelhoek, leesboeken, koffiebar en enkele tafels om wat lekkers aan te eten. 

Candy is een echt ‘Zittesj Maedje’. Ze heeft er met familie maanden aan moeten klussen en dat was het waard. Cotton Candy verwijst naar haar naam, suikerspinnen, maar voornamelijk naar de kleding die ze verkoopt. Die is voornamelijk gemaakt van organisch katoen. “Onze kinderen zijn de toekomst. We zullen allemaal ons steentje moeten bijdragen om deze wereld te behouden zoals die is. De merken die ik verkoop, staan daar achter. De kleding is prachtig om te zien en te dragen, is organisch en de producenten ruimen ook hun productieafval op een goede manier op.”

Familiecafé

De koffiebar met naastgelegen familiecafé neemt een belangrijke plaats in bij Cotton Candy. Mama’s, papa’s, opa, oma, iedereen kan hier lekker komen koffie drinken. lunchen, een gebakje eten. Ik wil het totaalplaatje aanbieden op een heel leuke en lekkere manier.”  

Cotton Candy is geopend dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en elke koopzondag (in Sittard de laatste zondag van de maand). De webshop is natuurlijk 24/7 geopend. Cotton Candy ligt aan de Walstraat 4 in Sittard. Voor meer info zie cottoncandysittard.nl

Upcoming events

Altijd iets te beleven

30-05

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

30 mei 2024 13:30
31-05

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 31 mei.  De tour duurt 2,5 uu...

31 mei 2024 13:30
11-06

Seminar: Business plan

Het Starterscentrum Limburg organiseert op 11 juni om 13.30 in Maastricht het seminar Business Plan schrijven. Het is gratis voor ...

11 juni 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.