Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Soupa Doupa combineert catering met kleur en een grote glimlach

Europa koopt massaal bouwgereedschap online

Soupa Doupa is naar eigen zeggen het meest blije cateringbedrijf ter wereld. Het verzorgt healthy catering voor bedrijven, happy pakketjes, evenementen en festivals. Met Limburg als kerngebied, verstuurt het ook pakketten door het hele land tot en met België.

“We zijn een hospitalitybedrijf, we leveren maatwerk en doen alles om die klant helemaal te ontzorgen”, vertelt eigenaresse Ellen Schreuders. “Ik denk dat wij een hele goede mix hebben tussen gezond en toch ook toegankelijk eten. Het is kleurrijk, het is vrolijk. Het is jong en fris. Omdat voeding heel veel meer voor jezelf moet doen dan alleen maar zorgen dat je vol zit. Het moet je energie geven en power voor een hele dag.”

Upcoming events

Altijd iets te beleven

30-05

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

30 mei 2024 13:30
31-05

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 31 mei.  De tour duurt 2,5 uu...

31 mei 2024 13:30
11-06

Seminar: Business plan

Het Starterscentrum Limburg organiseert op 11 juni om 13.30 in Maastricht het seminar Business Plan schrijven. Het is gratis voor ...

11 juni 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.