Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Populaire bustours op terrein Chemelot krijgen vervolg in 2023

Nu aanmelden voor eerste kwartaal

Om de bewustwording over Chemelot in de regio te vergroten, begon het bedrijf vorig jaar met rondleidingen per bus over het terrein. Duizend belangstellenden hebben de tour kunnen doen en de animo bleef groot. De bustours krijgen dus dit nieuwe jaar een vervolg.

Deelnemers krijgen te horen wat er allemaal gebeurt achter de hekken van Chemelot. Welk soort bedrijven zijn daar actief? Voor welke producten die ik ken, maken ze de grondstoffen? Welk type banen zijn er?

Bezoekers krijgen een toelichting over het belang van Chemelot en de samenhang van de fabrieken. Ook gaat men in op vragen die er leven. Omwonenden, sollicitanten, familieleden en oud-medewerkers spreken volgens het chemieconcern hun waardering uit.

Aanmelden

Het ontvangst is telkens om 13.30 uur in het Van der Valk Businesscenter Stein (achter het hotel), Om 15.45 uur eindigt ook hier het programma. Momenteel kan iedereen zich aanmelden voor de bustours in het eerste kwartaal van 2023.

Meer lezen en aanmelden kan op deze pagina. Ook staan hier de huisregels vermeld, zoals minimale leeftijd van 16 jaar en tonen identiteitsbewijs.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

30-11

Seminar: Starten als zzp’er

Goed van start gaan als freelancer of zzp’er doe je met dit seminar van het Starterscentrum Limburg. Het is gratis voor alle...

30 november 2023 09:30
21-12

Webinar: Expeditie Ondernemerschap voor starters

Expeditie Ondernemerschap is een gratis en inzichtelijk webinar gericht op startende ondernemers en georganiseerd door het Starter...

21 december 2023 09:30
12-01

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 12 januari.  De tour duurt 2,5 uu...

12 januari 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.