Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Populaire bustours op terrein Chemelot krijgen vervolg in 2023

Nu aanmelden voor eerste kwartaal

Om de bewustwording over Chemelot in de regio te vergroten, begon het bedrijf vorig jaar met rondleidingen per bus over het terrein. Duizend belangstellenden hebben de tour kunnen doen en de animo bleef groot. De bustours krijgen dus dit nieuwe jaar een vervolg.

Deelnemers krijgen te horen wat er allemaal gebeurt achter de hekken van Chemelot. Welk soort bedrijven zijn daar actief? Voor welke producten die ik ken, maken ze de grondstoffen? Welk type banen zijn er?

Bezoekers krijgen een toelichting over het belang van Chemelot en de samenhang van de fabrieken. Ook gaat men in op vragen die er leven. Omwonenden, sollicitanten, familieleden en oud-medewerkers spreken volgens het chemieconcern hun waardering uit.

Aanmelden

Het ontvangst is telkens om 13.30 uur in het Van der Valk Businesscenter Stein (achter het hotel), Om 15.45 uur eindigt ook hier het programma. Momenteel kan iedereen zich aanmelden voor de bustours in het eerste kwartaal van 2023.

Meer lezen en aanmelden kan op deze pagina. Ook staan hier de huisregels vermeld, zoals minimale leeftijd van 16 jaar en tonen identiteitsbewijs.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

10-04

Uitreiking van de Brilliant Business Awards 2024

Op 10 april 2024 vindt in het Fortunastadion in  Sittard de vijfde editie van de Brilliant Business Awards plaats. Hét onderneme...

10 april 2024 19:00
11-04

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

11 april 2024 13:30
19-04

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 19 april.  De tour duurt 2,5 uur ...

19 april 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.