Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Nieuwe fietsroutes langs bedevaartplaatsen

De magie van Mariakapellen

Sittard en de Westelijke Mijnstreek spelen een hoofdrol in nieuwe fietsroutes langs Limburgse bedevaartoorden en Mariakapellen in het bijzonder. 

Limburg is bezaaid met grote en kleine Mariakapellen, elk met zijn eigen verhaal. Op zondag 1 mei begint de Mariamaand. In dat kader hebben de gezamenlijke bedevaartsoorden in Limburg een Marialint samengesteld: rondom elk Mariabedevaartsoord, zoals in Sittard, zijn fietsroutes uitgezet langs Mariakapelletjes in de omgeving. Ook zijn alle plekken door fietsroutes met elkaar verbonden.

De fietstochten zijn vanaf 1 mei gratis te downloaden op de website van Klooster Wittem

Upcoming events

Altijd iets te beleven

25-08

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 25 augustus. De tour duurt 2,5 uur...

25 augustus 2023 13:30
25-08

Tweede editie van Lagerhuis Rosa startschot van festival

Lagerhuis Rosa keert deze zomer terug voor een tweede editie, namelijk op vrijdag 25 augustus van 15:30 tot 19:00 uur in de spiege...

25 augustus 2023 15:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.