Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

In the Picture: Vahsen Constructies in Sittard

Eigenaren Louis Vahsen en Roger Vroomen.

Familiebedrijf bestaat bijna een eeuw

In deze rubriek brengen we telkens een bijzonder bedrijf uit de Westelijke Mijnstreek in beeld. Deze keer is dat Vahsen Constructies in Sittard. 
 

Vahsen Constructies is een trots Limburgs familiebedrijf dat bijna 100 jaar ervaring combineert met creativiteit en de moderne technieken. Vahsen is actief in de wereld van nieuwbouw, verbouwingen, restauraties en werkt nauw samen met architecten en interieurbouwers.

Totaalplaatje

Medewerkers van Vahsen zijn specialisten in het werken met staal, rvs, aluminium en edele metalen zoals koper en messing. Het bedrijf biedt een totaalplaatje, van idee tot ontwerp en uitvoering. Zo hebben klanten altijd één aanspreekpunt. Producten variëren sterk, van trappen tot interieurbouw en van hekwerken tot (glazen)overkappingen of gevelbekleding. Van grote constructiewerken in de bouw en industrie tot interieurconstructies voor horeca, zorg en retail. Zeer uiteenlopende projecten voor zowel particulieren als bedrijven. Op de website is nog meer veel informatie te vinden.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

30-05

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

30 mei 2024 13:30
31-05

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 31 mei.  De tour duurt 2,5 uu...

31 mei 2024 13:30
11-06

Seminar: Business plan

Het Starterscentrum Limburg organiseert op 11 juni om 13.30 in Maastricht het seminar Business Plan schrijven. Het is gratis voor ...

11 juni 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.