Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

In the Picture: Nieuwe eigenaar Van der Linden Druk zet ambacht voort met modern elan

Gewoon gek op drukwerk

In deze rubriek brengen we telkens een bijzonder bedrijf uit de Westelijke Mijnstreek in beeld. Deze keer is Van der Linden Druk. In hartje Oud-Geleen ligt namelijk al 75 jaar een drukkerij waar drukken, ook anno 2024, nog steeds als een ambacht wordt gezien. Uiteraard vaak in een nieuw en duurzaam jasje en …met een nieuwe eigenaar.
 
Shirley van den Heuvel werkt al ruim 25 jaar bij Van der Linden Druk. Toen de mogelijkheid zich voordeed en Tom van der Linden en Dré Geelen het bedrijf gingen verkopen, twijfelde Shirley niet lang. Ze wilde als klein meisje al niets liever dan boekjes maken. “En nog steeds kan ik blij worden van een mooi stuk drukwerk”, zegt ze, “het geluid van de drukpers, de geur van inkt en het gevoel van papier. En natuurlijk het contact met klanten, leveren van maatwerk en optimale service. Van der Linden is een drukkerij waar klanten nog oprechte aandacht krijgen en terecht kunnen voor al hun vragen over (digitaal) drukwerk”.
 

Bewust klein

Een bedrijf waar drukken bij alle vijf collega’s in het bloed zit en daar zijn ze trots op. Met veel vakkennis, oog voor detail en duurzame drukoplossingen, produceert Van der Linden Druk een breed pakket aan communicatiemiddelen. Van XL-printwerk met haarfijne afwerkingen tot hippe geboortekaartjes en ambachtelijke stempels. Topwerk van een drukkerij die in een tijd van schaalvergroting bewust klein is gebleven. Met meer aandacht voor klanten en meer aandacht voor milieu.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

12-07

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 12 juli.  De tour duurt 2,5 uur e...

12 juli 2024 13:30
26-07

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 26 juli.  De tour duurt 2,5 uur e...

26 juli 2024 13:30
22-08

Webinar: Expeditie Ondernemerschap voor starters

Expeditie Ondernemerschap is een gratis en inzichtelijk webinar gericht op startende ondernemers en georganiseerd door het Starter...

22 augustus 2024 09:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.