Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

In the Picture: Brouwerij de Fontein

Circulair en duurzaam bier brouwen in Stein

In deze rubriek brengen we elke maand een bijzonder bedrijf uit de Westelijke Mijnstreek in beeld. Deze keer is dat Brouwerij de Fontein in Stein.
 
Fruitweide, moestuin, kruidentuin. Op de bier- en menukaart staat wat de natuur te bieden heeft. Dat wordt verwerkt tot bier, compote, jam of anders lekkers. Sinds corona heeft de brouwerij van Rik en Lonneke Brouns zelfs eigen varkens, in een eigen weide in het bos vlakbij de brouwerij. In opdracht van de LLTB maakt de Fontein een nieuw bier met fruit en granen uit de hele provincie. Dit bier wordt in het najaar geïntroduceerd tijdens de viering van het 125 jarig bestaan van de LLTB. 

Upcoming events

Altijd iets te beleven

01-10

Open dag Chemelot

Chemelot opent op zaterdag 1 oktober haar poorten voor omwonenden en geïnteresseerden.  Hier werken ruim 8100 medewerkers op een...

1 oktober 2022 10:30
05-10

Fikse korting voor mkb’ers op workshopreeks circulair ondernemen

Duurzame bedrijven groeien sneller, zijn aantrekkelijker voor werknemers en hebben een betere uitgangspositie in deze dynamische t...

5 oktober 2022 12:30