Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

In the Picture: Brouwerij de Fontein

Circulair en duurzaam bier brouwen in Stein

In deze rubriek brengen we elke maand een bijzonder bedrijf uit de Westelijke Mijnstreek in beeld. Deze keer is dat Brouwerij de Fontein in Stein.
 
Fruitweide, moestuin, kruidentuin. Op de bier- en menukaart staat wat de natuur te bieden heeft. Dat wordt verwerkt tot bier, compote, jam of anders lekkers. Sinds corona heeft de brouwerij van Rik en Lonneke Brouns zelfs eigen varkens, in een eigen weide in het bos vlakbij de brouwerij. In opdracht van de LLTB maakt de Fontein een nieuw bier met fruit en granen uit de hele provincie. Dit bier wordt in het najaar geïntroduceerd tijdens de viering van het 125 jarig bestaan van de LLTB. 

Upcoming events

Altijd iets te beleven

10-04

Uitreiking van de Brilliant Business Awards 2024

Op 10 april 2024 vindt in het Fortunastadion in  Sittard de vijfde editie van de Brilliant Business Awards plaats. Hét onderneme...

10 april 2024 19:00
11-04

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

11 april 2024 13:30
19-04

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 19 april.  De tour duurt 2,5 uur ...

19 april 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.