Vakmanschap in elke hap
Martens staat voor vakmanschap en elke dag vers brood en gebak. Het werk in de bakkerij start om 3 uur in de nacht. Tim en Gwen Geven zijn sinds 2012 de eigenaren en namen de zaak over van het echtpaar Pierre en Toos Martens. Tim begon echter al op zijn 15e met de eerste poetswerkzaamheden bij de bakkerij.
Hofleverancier
Martens mag zich sinds 3 april 2015 hofleverancier noemen, wat naast vakmanschap heel wat weken van zwoegen, controles en aanvragen kostte. De slogan ‘Bij iedere hap proef je het vakmanschap’ staat dus niet voor niets op de gevel. Om zo duurzaam mogelijk te werken, functioneren alle ovens op elektriciteit en wordt alleen de kip (voor de befaamde broodjes kip) op gas gebakken. Enkele specialiteiten van het moment: WK-brood, nonnevotten (van 11-11 tot en met carnaval), belegde broodjes, ook op bestelling voor lunches. Kijk op de website voor meer info en openingstijden.