Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

In the Picture: Bakkerij Martens in Beek

Vakmanschap in elke hap

In deze rubriek brengen we telkens een bijzonder bedrijf uit de Westelijke Mijnstreek in beeld. Deze keer is dat Bakkerij Martens in Beek. 
 

Martens staat voor vakmanschap en elke dag vers brood en gebak. Het werk in de bakkerij start om 3 uur in de nacht. Tim en Gwen Geven zijn sinds 2012 de eigenaren en namen de zaak over van het echtpaar Pierre en Toos Martens. Tim begon echter al op zijn 15e met de eerste poetswerkzaamheden bij de bakkerij. 

Hofleverancier

Martens mag zich sinds 3 april 2015 hofleverancier noemen, wat naast vakmanschap heel wat weken van zwoegen, controles en aanvragen kostte. De slogan ‘Bij iedere hap proef je het vakmanschap’ staat dus niet voor niets op de gevel. Om zo duurzaam mogelijk te werken, functioneren alle ovens op elektriciteit en wordt alleen de kip (voor de befaamde broodjes kip) op gas gebakken. Enkele specialiteiten van het moment: WK-brood, nonnevotten (van 11-11 tot en met carnaval), belegde broodjes, ook op bestelling voor lunches. Kijk op de website voor meer info en openingstijden.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

10-04

Uitreiking van de Brilliant Business Awards 2024

Op 10 april 2024 vindt in het Fortunastadion in  Sittard de vijfde editie van de Brilliant Business Awards plaats. Hét onderneme...

10 april 2024 19:00
11-04

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

11 april 2024 13:30
19-04

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 19 april.  De tour duurt 2,5 uur ...

19 april 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.