Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

In 2023 een heel jaar feest bij 50-jarig Makado Beek

Toekomstbestendigheid doel eigenaren

Makado Beek bestaat in 2023 een halve eeuw. Dat betekent een heel jaar lang feest, acties, aanbiedingen en evenementen bij het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg.

De officiële opening van Makado Beek was op 26 september 1973. Er is veel veranderd sindsdien, maar de gouden combinatie van internationale, landelijke en lokale winkels, gratis parkeren en overdekt shoppen zorgen voor structureel succes. De ondernemers werken nauw samen in de winkeliersvereniging. Dit jaar kreeg het winkelcentrum met vastgoedinvesteerders Mitiska Reim uit België en 3W Real Estate uit Maastricht nieuwe eigenaren en de ambitie om Makado nog meer toekomstbestendig te maken.
Op de website van Makado zijn alle acties en events terug te vinden.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

30-05

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

30 mei 2024 13:30
31-05

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 31 mei.  De tour duurt 2,5 uu...

31 mei 2024 13:30
11-06

Seminar: Business plan

Het Starterscentrum Limburg organiseert op 11 juni om 13.30 in Maastricht het seminar Business Plan schrijven. Het is gratis voor ...

11 juni 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.