Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

IJskoude lekkernij verwent winkelend publiek in Geleen

Centrummanagement deelt doelbewust uit

Vanwege de tropische weersvoorspellingen bedacht het centrummanagement in Geleen een ludieke actie: gratis ijsjes voor het winkelend publiek. De uitgedeelde raketjes stonden tevens symbool voor het aan de actie gekoppelde motto: Geleen gaat als een raket.

Davey Nieuwendijk van het Centrummanagement Geleen liet na afloop van de eerste dag weten dat ongeveer 250 van de ingekochte 1000 stuks zijn uitgedeeld aan bezoekers en personeelsleden van de geopende winkels. De reacties zijn lovend: “Sommige mensen wisten niet van de actie en reageerden positief verrast. Ook fietsten enkele kinderen om ons heen. Zij wisten er duidelijk wel van en waren speciaal voor de gratis lekkernij naar de stad gekomen.” Hoewel het niet superdruk was, is het CMG heel tevreden. Nieuwendijk: “Morgen doen we hetzelfde nog een keer, dan is het wellicht wat minder heet. Ik zou zelf vandaag ook niet voor de lol zijn gaan winkelen.”

Bakfiets

De actie is bedacht vanwege de verkoelende werking, maar heeft ook als doel mensen aan te sporen de binnenstad van Geleen met een bezoekje te vereren. De lokale bezorgdienst Graag Gebracht Geleen stelde een bakfiets ter beschikking en twee ingehuurde studenten rijden daarmee rond. Wie morgen nog zeker wil zijn van een gratis traktatie, moet de Nieuwe Markt in de gaten houden tussen 15 en 17 uur.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

10-04

Uitreiking van de Brilliant Business Awards 2024

Op 10 april 2024 vindt in het Fortunastadion in  Sittard de vijfde editie van de Brilliant Business Awards plaats. Hét onderneme...

10 april 2024 19:00
11-04

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

11 april 2024 13:30
19-04

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 19 april.  De tour duurt 2,5 uur ...

19 april 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.