Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Gerry Coumans van My 35’ over opnieuw beginnen na verwoestende brand

Met hulp van collega-ondernemers en gemeente

Gerry Coumans van sportschool My 35′ is blij met zijn nieuwe pand aan de Parijsboulevard op bedrijventerrein Sportzone in Sittard. Eind vorig jaar was hij nog ten einde raad toen hij zijn opstartende bedrijf in vlammen zag opgaan.

Het gehele Carperion ging op 11 december 2022 in vlammen op. Er bleef niks over dan herinneringen aan een opbloeiend sportscholencomplex. Voor Gerry Coumans een dramatische ervaring, die zijn leven op z’n kop zette. “We hebben het met eigen betraande ogen zien afbranden. Op dat moment is het gewoon klaar.” Er kwam echter snel hulp van vele kanten. Hulpverleners, gemeente en collega-ondernemers sprongen in de bres en droegen allerlei mogelijkheden aan om de sportscholen te laten doorstarten. Uiteindelijk was het een tip van ondernemer Joop Petit die My 35′ een nieuwe locatie bood op Sportzone. 

Parel

My 35′ won in 2020, middenin de coronacrisis, de Brilliant Brilliant Business Award in de categorie Parel, voor de meest klant- en servicegerichte onderneming van de Westelijke Mijnstreek. Die werd op een bijzonder manier uitgereikt. Wil je weten hoe dat ging, klik dan hier.  

 

Upcoming events

Altijd iets te beleven

30-11

Seminar: Starten als zzp’er

Goed van start gaan als freelancer of zzp’er doe je met dit seminar van het Starterscentrum Limburg. Het is gratis voor alle...

30 november 2023 09:30
21-12

Webinar: Expeditie Ondernemerschap voor starters

Expeditie Ondernemerschap is een gratis en inzichtelijk webinar gericht op startende ondernemers en georganiseerd door het Starter...

21 december 2023 09:30
12-01

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 12 januari.  De tour duurt 2,5 uu...

12 januari 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.