Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Geef jezelf eens een loopbaancoach cadeau

Gratis traject Sterk in werk, Zorg voor jezelf

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Denk eens aan de sector zorg en welzijn, een mooie sector waarin je echt iets kunt betekenen voor een ander.

Ben je al werkzaam in deze sector? Ook dan is het goed je eens te oriënteren op de mogelijkheden om door te groeien, een andere weg in te slaan of jezelf verder te ontwikkelen. Zorgnet Limburg heeft speciaal hiervoor een product ontwikkeld: Sterk in je werk biedt jou gratis een kort, maar krachtig loopbaantraject op maat aan. Na drie gesprekken weet je: Wat je wil, wat je kan en wat jouw mogelijkheden zijn. Meer informatie vind je op www.sterkinjewerk.nl

Verhalen

Lees het ervaringsverhaal van Patricia Hamers die bij haar eigen werkgever een carrièreswitch maakte en nu weer helemaal op haar plek is. Of het verhaal van Peter Hicks die in zijn HR-functie het echte contact met mensen miste en zich liet omscholen tot client-begeleider.

 

 

Upcoming events

Altijd iets te beleven

12-07

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 12 juli.  De tour duurt 2,5 uur e...

12 juli 2024 13:30
26-07

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 26 juli.  De tour duurt 2,5 uur e...

26 juli 2024 13:30
22-08

Webinar: Expeditie Ondernemerschap voor starters

Expeditie Ondernemerschap is een gratis en inzichtelijk webinar gericht op startende ondernemers en georganiseerd door het Starter...

22 augustus 2024 09:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.