Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Brilliant Business Awards

De edelstenen van de Westelijke Mijnstreek

De vijfde editie van de Brilliant Business Awards heeft op 10 april 2024 plaatsgevonden in de Business Lounge van Fortuna Sittard. Bijna 100 bedrijven zijn genomineerd voor de BBA 2024. Een onafhankelijke vakjury heeft de negen finalisten uitgekozen die gingen strijden om de felbegeerde awards in drie categorieën: Robijn, Diamant en Parel. 

Feestelijke avond

Brilliant Business Awards is een initiatief van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen. De uitreiking van de ondernemersawards aan innovatieve, duurzame, pionierende en succesvolle ondernemers vond januari 2018 voor de eerste keer plaats in het Center Court van de Brightlands Chemelot Campus. De eerste editie ‘nieuwe stijl’ was in april 2023 in de hangar van het Vista College op Maastricht Airport in Beek.
Op woensdag 10 april 2024 hebben we we met de vijfde editie ons eerste lustrum gevierd. Op naar volgend jaar! 

Hoofdsponsoren

Rabobank

“Met de Brilliant Business Awards creëren we trots over het prachtige ondernemerschap in deze regio, en een waardevol netwerk om ervaringen te delen en van elkaar te leren”, vertelt Pascal Vandermeulen, directeur coöperatieve Rabobank. “Ondernemers staan voor uitdagingen. Inflatie, energiekosten, krappe arbeidsmarkt. We stellen onze kennis, ons netwerk en ons kapitaal ter beschikking. Ons Business Innovatie Team begeleidt ondernemers en we stellen durfkapitaal beschikbaar. In Zuid-Limburg zijn we tevens een van de kartrekkers van de Green Deal.” 
Ondernemen is volgens de Rabobank vooruitkijken en keuzes maken. Zowel voor starters, ZZP’ers, ondernemers in het mkb, nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven, groot zakelijke markt. Rabobank helpt je bij het beantwoorden van jouw ondernemersvragen. Bekijk hier meer info. 

Makado

Makado is het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg, gelegen aan de A2 in Beek. Het cirkelvormige complex telt ongeveer 80 winkels en is een icoon van de provincie. Barry Vervoort is assetmanager bij pandeigenaar 3W Real Estate en staat altijd in contact met ondernemers. Hij vertelt over de kracht van samenwerking en een gezond vestigingsklimaat.
Makado: Gratis parkeren, alle boodschappen bij de hand en lekker eten en drinken. Wat wil een bezoeker nog meer? 

Programma Brilliant Business Awards 2024

Programma 10 april

18.30 uur: Deuren open
Ga op de foto en geniet van een drankje.

19.15: Zaal open
Neem plek en laat je meevoeren.

19.30 – 21.45 uur: Podiumprogramma
Met natuurlijk de drie uitreikingen van de Brilliant Business Awards: Robijn, Parel en Diamant.

Spreker is Bas Hoogveld, oud commercieel directeur van Landal GreenParks, over onder meer klantvriendelijkheid en waardevolle kansen grijpen. Bekijk hiernaast een klein fragment uit zijn voordracht. 

Presentatie van de feestelijke avond is in handen van Fabienne Nijsten, onder meer bekend van L1. 

21.45 uur: Netwerken
Met verrassend entertainment…
 
23.00 uur: Einde

Fortuna Sittard
Maastricht Aachen Airport
DaCapo College
Vista College
Steun de Brilliant
Business Awards

Het is mogelijk om de Briljant Business Awards 2024 te steunen. Er zijn twee opties.

Hoofdsponsor: vanaf 2.500,-

Supporter: vanaf 150,-

Interesse? Stuur een mail naar
info@brilliantbusiness.nl voor meer informatie. Samen bouwen we aan het schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek.

Voorgaande edities

Winnaars
Foto archief
Video archief

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.