Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Brilliant Business Awards

De edelstenen van de Westelijke Mijnstreek

De vijfde editie van de Brilliant Business Awards gaat plaatsvinden op 10 april 2024 in de Business Lounge van Fortuna Sittard. Bijna 100 bedrijven zijn genomineerd voor de BBA 2024. Een onafhankelijke vakjury heeft de negen finalisten uitgekozen die gaan strijden om de felbegeerde awards in drie categorieën: Robijn, Diamant en Parel. 

Feestelijke avond

Brilliant Business Awards is een initiatief van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen. De uitreiking van de ondernemersawards aan innovatieve, duurzame, pionierende en succesvolle ondernemers vond januari 2018 voor de eerste keer plaats in het Center Court van de Brightlands Chemelot Campus. De jongste editie in april 2023 was in de hangar van het Vista College op Maastricht Airport in Beek.
Op woensdag 10 april 2024 vieren we met de vijfde editie ons eerste lustrum! 

Steun de Brilliant
Business Awards

Het is mogelijk om de Briljant Business Awards 2024 te steunen. Er zijn twee opties.

Hoofdsponsor: vanaf 2.500,-

Supporter: vanaf 150,-

Interesse? Stuur een mail naar
info@brilliantbusiness.nl voor meer informatie. Samen bouwen we aan het schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek.

Voorgaande edities

Winnaars
Foto archief
Video archief

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.