Skip to content

Bekijk alle beelden van Brilliant Business Awards 2024!

De drie trofeeën staan trots bij de winnaars van de Brilliant Business Awars 2024. Na een avond vol inspiratie, entertainment en netwerken, mogen Nedlin uit Elsloo, Human Material Loop uit Geleen en de Etalage uit Geleen een jaar lang de winnaarstitel dragen. We hebben alle foto's en video's van de geweldige awardavond en ook de aanloop ernaartoe op een rijtje gezet.

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Actueel

Het laatste nieuws

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.