Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Dura Vermeer renoveert volgend jaar start- en landingsbaan MAA

Kosten: ruim 22 miljoen euro

Bouwbedrijf Dura Vermeer uit Den Bosch heeft de openbare aanbesteding gewonnen en mag voor ruim 22 miljoen euro de opknapbeurt doen.

De gunning van de opdracht is vrijdag door gedeputeerde Stephan Satijn medegedeeld aan Provinciale Staten, meldt de Limburger. De renovatie van de start- en landingsbaan van MAA moet plaatsvinden tussen 8 mei en 30 juni 2023. In deze periode is de luchthaven gesloten.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

27-01

Werkmarkt Aviation Valley voor Oekraïense vluchtelingen

Op vrijdag 27 januari organiseert Vidar in samenwerking met de BIZ Aviation Valley van 12 tot 17 uur een werkmarkt speciaal voor O...

27 januari 2023 12:00

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.