Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Dura Vermeer renoveert volgend jaar start- en landingsbaan MAA

Kosten: ruim 22 miljoen euro

Bouwbedrijf Dura Vermeer uit Den Bosch heeft de openbare aanbesteding gewonnen en mag voor ruim 22 miljoen euro de opknapbeurt doen.

De gunning van de opdracht is vrijdag door gedeputeerde Stephan Satijn medegedeeld aan Provinciale Staten, meldt de Limburger. De renovatie van de start- en landingsbaan van MAA moet plaatsvinden tussen 8 mei en 30 juni 2023. In deze periode is de luchthaven gesloten.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

01-10

Open dag Chemelot

Chemelot opent op zaterdag 1 oktober haar poorten voor omwonenden en geïnteresseerden.  Hier werken ruim 8100 medewerkers op een...

1 oktober 2022 10:30
05-10

Fikse korting voor mkb’ers op workshopreeks circulair ondernemen

Duurzame bedrijven groeien sneller, zijn aantrekkelijker voor werknemers en hebben een betere uitgangspositie in deze dynamische t...

5 oktober 2022 12:30