Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Dit zijn de negen finalisten van de Brilliant Business Awards 2023

Kaartverkoop gestart voor vierde editie op 19 april

Op 19 april is het zover, de vierde editie van de Brilliant Business Awards 2023! Alle negen finalisten voor hét ondernemersevent voor schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek zijn bekend.

Uit ruim zestig nominaties gekozen, strijden nu de negen beste ondernemers of bedrijven in de regio voor een award in de categorieën Diamant, Parel en Robijn.

Dit zijn de finalisten: 

Diamant

De finalisten in de categorie Diamant voor de meest innovatieve ondernemer die een visitekaartje is voor de regio, zijn:

  • Crdl uit Urmond
  • Toolnation uit Beek
  • Helwig kozijnen uit Geleen

Parel

De finalisten in de categorie Parel voor de meest klant- en of servicegerichte onderneming in de horeca, detailhandel en dienstverlening, zijn:

  • Soupa Doupa uit Sittard
  • Terras Maasoever uit Berg aan de Maas
  • Studio Kriss Krass uit Berg aan de Maas

Robijn

De finalisten in de categorie Robijn voor de startende onderneming die in korte tijd een belangrijke speler in de markt is geworden, zijn:

  • HiNurse uit Beek
  • Computd uit Geleen
  • De Wit Schilderwerken uit Born

Awardavond

De vierde editie van de Brilliant Business Awards vindt dit jaar plaats in de hangar van hoofdsponsor Vista college op Maastricht Airport. De Brilliant Business Awards zijn een initiatief van de gemeenten Beek, Stein en Sittard-Geleen om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen. Alle finalisten krijgen in maart een bedrijfsbezoek van een vakjury, die de uiteindelijke winnaar kiest. De ondernemingen die op 19 april winnen mogen een jaar lang de titel ‘Winnaar Brilliant Business Award’ dragen en krijgen een unieke award gemaakt door studenten van de opleidingen Industrieel Product Ontwerp en Fijnmechanische Techniek van het Vista college.

Vol programma

De uitreiking van de awards wordt gepresenteerd door Bart Storcken en de keynote-speaker van de avond is Paul Iske, oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door jazzformatie The Mood Messengers.  

Kaartverkoop begonnen

Alle ondernemers die in de Westelijke Mijnstreek zijn gevestigd, zijn van harte uitgenodigd om op 19 april in Beek hét ondernemersevent hun regio bij te wonen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.brilliantbusiness.nl. Wees er snel bij, want voor de kaartverkoop geldt op=op! De avond duurt van 19.00 uur tot 23.00 uur. Voor en na de uitreiking is er voldoende gelegenheid om te netwerken.

Houd onze socials in de gaten voor alles over de Brilliant Business Awards 2023!

Upcoming events

Altijd iets te beleven

12-07

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 12 juli.  De tour duurt 2,5 uur e...

12 juli 2024 13:30
26-07

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 26 juli.  De tour duurt 2,5 uur e...

26 juli 2024 13:30
22-08

Webinar: Expeditie Ondernemerschap voor starters

Expeditie Ondernemerschap is een gratis en inzichtelijk webinar gericht op startende ondernemers en georganiseerd door het Starter...

22 augustus 2024 09:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.