Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

De Wit: Een betrouwbare schilder is bijzonder in deze tijd

Van schilderwerk tot scheepsonderhoud

De Wit Schilderwerken in Born is meer dan een schildersbedrijf. Naast schilderwerk doet Martin de Wit gevels, metselwerk, scheepsonderhoud en motorisch onderhoud. En hij komt al zijn afspraken na.  

Ik durf wel te zeggen dat wij altijd onze afspraken nakomen” vertelt Martin. “Dat maakt ons bijzonder. Bij 40 procent van mijn klanten waar ik kom, hoor je: ‘De schilder heeft het niet afgemaakt of het is niet goed gebeurd’. Vooral het voorwerk niet goed. Dan wordt het snel afgeschilderd en na een jaar met de zon erop laat het weer los.”

Groei

De Wit Schilderwerken verricht werkzaamheden in Heerlen, Roermond, Maastricht, Brabant en zelfs in België en Duitsland. De Wit: “En natuurlijk in de Westelijke mijnstreek. Iedereen kent elkaar, dus daar groeit het ook snel.”

Upcoming events

Altijd iets te beleven

25-08

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 25 augustus. De tour duurt 2,5 uur...

25 augustus 2023 13:30
25-08

Tweede editie van Lagerhuis Rosa startschot van festival

Lagerhuis Rosa keert deze zomer terug voor een tweede editie, namelijk op vrijdag 25 augustus van 15:30 tot 19:00 uur in de spiege...

25 augustus 2023 15:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.