Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

De drie scenario’s voor Maastricht Aachen Airport

Keuze bepalend voor logistiek in regio

Op 3 juni bepaalt het Limburgs Parlement de toekomst van Maastricht Aachen Airport. 

Er liggen vier scenario’s op tafel. Daarvan zijn er drie gericht op het voortbestaan van de luchthaven en eentje op sluiting. De drie opties waarin MAA blijft bestaan, verschillen enorm van elkaar en daarom is de keuze van Provinciale Staten bepalend voor de toekomst van de logistiek in Limburg. 

Elektrisch

In het eerste scenario wordt ingezet op maximale groei. In het tweede geldt hetzelde, maar zonder toename van de hinder. De laatste optie is volledig inzetten op duurzaam en elektrisch vliegen.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

27-01

Werkmarkt Aviation Valley voor Oekraïense vluchtelingen

Op vrijdag 27 januari organiseert Vidar in samenwerking met de BIZ Aviation Valley van 12 tot 17 uur een werkmarkt speciaal voor O...

27 januari 2023 12:00

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.