Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

De drie scenario’s voor Maastricht Aachen Airport

Keuze bepalend voor logistiek in regio

Op 3 juni bepaalt het Limburgs Parlement de toekomst van Maastricht Aachen Airport. 

Er liggen vier scenario’s op tafel. Daarvan zijn er drie gericht op het voortbestaan van de luchthaven en eentje op sluiting. De drie opties waarin MAA blijft bestaan, verschillen enorm van elkaar en daarom is de keuze van Provinciale Staten bepalend voor de toekomst van de logistiek in Limburg. 

Elektrisch

In het eerste scenario wordt ingezet op maximale groei. In het tweede geldt hetzelde, maar zonder toename van de hinder. De laatste optie is volledig inzetten op duurzaam en elektrisch vliegen.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

25-08

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 25 augustus. De tour duurt 2,5 uur...

25 augustus 2023 13:30
25-08

Tweede editie van Lagerhuis Rosa startschot van festival

Lagerhuis Rosa keert deze zomer terug voor een tweede editie, namelijk op vrijdag 25 augustus van 15:30 tot 19:00 uur in de spiege...

25 augustus 2023 15:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.