Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Combi van lekkere koffie en superservice maakt Koffie Compleet

Zes miljoen kopjes koffie aan 1250 klanten

Koffie Compleet levert lekkere koffie en topservice aan bedrijven in Limburg en Belgisch-Limburg. Jaarlijks gaan 6 miljoen kopjes koffie over de toonbank.

“Directe lijnen naar de klant hebben en zorgen dat we er ook zijn als eens problemen zijn. Op dit moment heb ik 2,5 fte monteur op de weg zitten om te zorgen dat de servicebeurten en de onderhoudsbeurten goed en snel gedaan worden”, vertelt eigenaar Michel van der Heijde. “Er is niks belangrijkers dan dat die koffie stroomt bij de klant.”

Zoektocht

Van der Heijde noemt zichzelf filosoof. Hij drinkt het graag zwart om de echte smaak te proeven. De zoektocht naar goede koffies gaat altijd door. Als horecazaak kun je niet meer wegkomen met een ‘lala-koffie’. Het moet iets zijn. Mensen komen terug voor goede koffie.

Upcoming events

Altijd iets te beleven

10-04

Uitreiking van de Brilliant Business Awards 2024

Op 10 april 2024 vindt in het Fortunastadion in  Sittard de vijfde editie van de Brilliant Business Awards plaats. Hét onderneme...

10 april 2024 19:00
11-04

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

11 april 2024 13:30
19-04

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 19 april.  De tour duurt 2,5 uur ...

19 april 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.