Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Hulp voor alle bedrijven in circulair ondernemen

Ondernemersorganisaties bundelen krachten

Door een nieuwe samenwerking van Limburgse ondernemers- en netwerkorganisaties, wordt het voor alle ondernemers in de provincie makkelijker en toegankelijker om volledig circulair te kunnen ondernemen.

Deze overzichtskaart is het eerste wapenfeit van de samenwerking. Hierin zijn alle initiatieven opgenomen die reeds bestaan op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in Limburg. Partijen die reeds participeren zich LWV, MKB Limburg, LLTB, Crossroads, Keyport, ESZL, Provincie Limburg, LIOF, Universiteit Maastricht en Zuyd Hogeschool.

In de Limburger vertelt Gé Moonen, voorzitter Keyport en expertisecentrum Duurzaamheid & Innovatie LWV: “We leggen de kansen op tafel, bieden koplopers een podium en brengen de keten in beeld. Voor circulaire oplossingen moet je samenwerken met de partijen die voor en na jou in de keten komen. Daar ligt een actieve rol voor ons.“ Om ondernemers wegwijs te maken in alle mogelijkheden op opties, wordt het platform shiftLimburg gebruikt. 

Upcoming events

Altijd iets te beleven

10-04

Uitreiking van de Brilliant Business Awards 2024

Op 10 april 2024 vindt in het Fortunastadion in  Sittard de vijfde editie van de Brilliant Business Awards plaats. Hét onderneme...

10 april 2024 19:00
11-04

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

11 april 2024 13:30
19-04

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 19 april.  De tour duurt 2,5 uur ...

19 april 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.