Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Brilliant Business nu zelf genomineerd voor Europese award

'Opvallende prestaties binnen zakengemeenschap'

Ons platform Brilliant Business is door EU Business News genomineerd voor de Benelux Enterprise Awards 2024.

Dit jaar is de zevende editie van deze wedstrijd die gewijd is aan ‘het naar een hoger niveau tillen en toejuichen van de opvallende prestaties binnen de levendige zakengemeenschap in de Benelux’.

Economie aandrijven

De Benelux Enterprise Awards 2024 verwelkomen bedrijven van elke omvang en sector in de hele regio, van innovatieve startups tot gevestigde marktleiders. Dit initiatief eert de diverse bedrijven die de economie van de regio aandrijven, ongeacht hun sector of omvang.
Na de nominatieronde volgt een uitgebreide researchronde en in september de uitreiking.

 

 

 

Upcoming events

Altijd iets te beleven

30-05

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

30 mei 2024 13:30
31-05

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 31 mei.  De tour duurt 2,5 uu...

31 mei 2024 13:30
11-06

Seminar: Business plan

Het Starterscentrum Limburg organiseert op 11 juni om 13.30 in Maastricht het seminar Business Plan schrijven. Het is gratis voor ...

11 juni 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.