Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Brandweer en beveiliging Chemelot leiden bezoekers rond

Inschrijven mogelijk op vijf inloopmomenten

De Fire Brigade & Security van Sitech Services zet de deuren van de kazerne op Chemelot voor omwonenden open op zaterdag 3 juni.

Tijdens deze open dag krijgen bezoekers een rondleiding door de kazerne en uitleg over hoe de verschillende organisaties zorgen voor een zo veilig mogelijk Chemelot. Diverse voertuigen zijn van dichtbij te bekijken. Medewerkers zorgen voor koffie, thee of water en geven toelichting op hun werk. Er vinden geen demonstraties plaats.

Inloopmomenten en tickets

Chemelot verwacht deze open dag duizend bezoekers. Om de bezoekersstroom te spreiden, werkt men met vijf inloopmomenten. Alle bezoekers moeten zich van tevoren inschrijven en dienen bij binnenkomst hun e-ticket te tonen. Inschrijven kan hier. Locatie is het Alert & Care Center ACC, Kerenshofweg 200, 6167 AE Geleen. De rondleiding duurt ongeveer een uur.

Voorwaarden

Uiteraard gelden er strenge veiligheidsregels waar alle bezoekers zich aan dienen te houden. Zo is de minimum leeftijd voor deze Open Dag 10 jaar.
Een identiteitsbewijs is verplicht. Steekproefsgewijs controleert men dit. Roken, alcohol, drugs en huisdieren zijn verboden. Zonder inschrijving is er geen toegang tot Chemelot. Zonder e-ticket geen entree. 

Upcoming events

Altijd iets te beleven

10-04

Uitreiking van de Brilliant Business Awards 2024

Op 10 april 2024 vindt in het Fortunastadion in  Sittard de vijfde editie van de Brilliant Business Awards plaats. Hét onderneme...

10 april 2024 19:00
11-04

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

11 april 2024 13:30
19-04

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 19 april.  De tour duurt 2,5 uur ...

19 april 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.