Skip to content

Ontdek

In Brilliant Business werken we samen aan schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Voor jou

Wil je een bedrijf starten of je onderneming uitbreiden? Zoek je werk? Ben je nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden? Dan ben je op de juiste plek. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Hier vind je actuele informatie over het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek, innovaties, nieuwe vacatures, aankomende events en meer. Aan de meest in het oog springende bedrijven reiken wij jaarlijks de Brilliant Business Awards uit.

Blik in de keuken bij jubilerend Brightlands

Ontdek de doorbraken in duurzaamheid

Brightlands Chemelot Campus bestaat tien jaar en viert dat door iedereen een kijkje achter de schermen te bieden van deze innovatieve wereldspeler.

Brightlands is al tien jaar een hub van duurzame en innovatieve bedrijvigheid. Zowel kleine start-ups als wereldspelers op het gebied van de petrochemische industrie vestigen zich graag op het terrein. Die diversiteit en samenwerking heeft geleid tot vele baanbrekende resultaten door de jaren heen. 

Om die successen te vieren, biedt Brightlands Chemelot Campus de komende maanden een kijkje achter de schermen. Ontdek de doorbraken op het gebied van circulaire materialen, duurzame chemie en biomedische innovaties waar mens en milieu steeds beter van wordt. 

Waanzinnige ideeën

De campus blikt ook alvast vooruit. Welke stappen kunnen de bedrijven de komende jaren nog zetten? En welke waanzinnige ideeën verzinnen de studenten die aan de campus verbonden zijn? Een ding is zeker: de Brightlands Chemelot Campus staat voor ambitie, vooruitgang en circulariteit. 

Aankomende events

  • 29 juni: Symposium 10 jaar Brightlands Chemelot Campus
  • 29 en 30 september: Werksessie World Economic Forum
  • 1 oktober: Weekend van de Wetenschap

Upcoming events

Altijd iets te beleven

10-04

Uitreiking van de Brilliant Business Awards 2024

Op 10 april 2024 vindt in het Fortunastadion in  Sittard de vijfde editie van de Brilliant Business Awards plaats. Hét onderneme...

10 april 2024 19:00
11-04

Seminar: Goede start met de Belastingdienst

Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst en basiskennis over belastingen is essentieel voor elke starter en zzp̵...

11 april 2024 13:30
19-04

Bustour voor bezoekers Chemelot terrein

Chemelot zet de poorten weer open voor een populaire bustour op het industrieterrein op vrijdag 19 april.  De tour duurt 2,5 uur ...

19 april 2024 13:30

Bedankt voor je nominatie!

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd met daarin meer informatie over het nominatieproces. Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle nieuws over de Brilliant Business Awards 2023.